Meedoen

Vrijwilliger | Donateur | Stagiair

Zit je inmiddels te popelen om jouw steentje bij te dragen aan deze toffe ontwikkelingen? Zelf onderdeel zijn van de verandering? Dat kan op verschillende manieren. Vrijwilliger in de tuin, vrijwilliger productverwerking, stagiair, donateur. Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie, samen gaan we het doen!

Meedoen met Aardigh

Vrijwilliger

De afgelopen jaren heb ik al doende heel wat kennis en kunde verzameld die ik dolgraag deel. Ik ben groot fan van open kennis en waar kan dat beter dan met twee voeten en 10 vingers in de aarde, al wroetend samen op trekken. Iedere woensdag van 9-13 uur ben je van harte welkom om mee te doen in het ritme van de tuin, al doende te leren, én te ervaren wat het wroeten in de aarde en de saamhorigheid onder elkaar met je doet. Ik zorg voor koffie, jij voor jezelf.

WORD VRIJWILLIGER
Meedoen met Aardigh

Projectendonateur

Vind je het supertof wat ik doe, maar kun je (om willekeurig welke reden) niet fysiek meedoen, dan kun je toch meedoen! Veel van de dingen die ik doe, zijn namelijk liefdewerk-oud-papier; oftewel: ik vind het belangrijk om te doen maar er zit geen direct verdienmodel achter. Met een sterke achterban kan ik ook die projecten realiseren. Denk aan varkens in het bos -hun natuurlijke habitat, of denk aan vast planten tussen de eenjarige gewassen als veerkrachtige methode tegen het veranderende klimaat, of denk aan het bieden van een plek voor mensen die de bezinning van het buitenleven nodig hebben om de boel weer op de rit te krijgen. Met jouw bijdrage kunnen dit soort projecten worden gerealiseerd!

WORD DONATEUR

Donateur

Daarnaast is een belangrijk doorgaand ‘project’ mijn bijdrage aan een natuurlijke vorm van voedselproductie, die dicht bij de omgeving staat. Hier stop ik veel tijd in, omdat ik het belangrijk vind om mensen te verbinden met hun voedsel en hun leefomgeving, om te laten zien dat een natuurlijkere vorm helemaal niet zo ingewikkeld is en bovenal fantastische producten oplevert. Als je de rijkdom op mijn kleine stukje land aanschouwt, is het paradijselijk wat je kunt betekenen. De tijd, liefde en aandacht die hierin gaan, zijn inherent aan mijn manier van werken. Maar dient wel een veel grotere gemeenschap en werkt educatief voor best wel wat mensen inmiddels… Ook die uren zijn onbetaald, omdat niet alles terug te voeren valt op de consument. Jouw bijdrage is ook om die reden zeer welkom!

WORD DONATEUR

Stagiair

Doe je de opleiding tot bio-dynamisch boer bij de Warmonderhof en wil je graag stage komen lopen? Dat kan! Ieder jaar heb ik ruimte voor 1 stagiair. Neem gerust contact op als je vragen hebt of even kennis wil komen maken.

STAGE LOPEN